Harta 2 Mai
Harta 2 Mai
Harta
Radar Meteo
Cazare Pensiune (1)
Cazare Romania
Cazare 2 Mai
Cazare 2 Mai
Cauta cazare

Localitate Judet Unitate cazare
Hotel Transilvania Cluj Napoca
Hotel Transilvania
Hotel Transilvania Cluj Napoca
Hotel Transilvania
Coordonate
GPS
2 Mai
N-43.785176
E-28.577002
2 Mai
Cazare
2 Mai
2 Mai

Localitatea 2 Mai se afla situata pe litoralul romanesc, la o distanta de 4 Km de Vama Veche si 5 Km de Mangalia. 2 Mai este locul preferat al celor care doresc sa fie departe de galagia statiunilor aglomerate, dar aproape de natura si Marea Neagra.

La 2 Mai se poate ajunge numai cu masina din directia Mangalia pe E 87 - DN 39 si pe aceleasi sosele din directia Vama Veche. In cazul in care va deplasati cu trenul pana la Mangalia, fiind ultima statie feroviara de pe litoralul romanesc, in sezon, aveti la dispozitie microbuze care circula pe relatia Mangalia - 2 Mai - Vama Veche. Mijloacele de transport circula cu o frecventa de 15 minute, chiar si pe timp de noapte. Distanta dintre Mangalia si comuna 2 Mai este parcursa in cca 5 minute.

Microbuzele spre 2 Mai pornesc de langa Gara din Mangalia, de pe partea dreapta cum iesiti din statia CFR. In aceeasi statie opresc si cursele care circula din alte localitati (Constanta etc) spre 2 Mai si Vama Veche.

Cu toate ca infrastructura din 2 Mai nu se compara cu cele din statiunile consacrate de pe litoralul, numarul celor care aleg ca destinatie comuna 2 Mai creste de la an la an. Odata cu aceasta crestere spectaculoasa in preferinte au inceput sa apara si servicii de cazare din ce in ce mai performante. Cu toate acestea farmecul locului este dat conditiile rustice de cazare, aproape de natura.Galerie Foto 2 Mai - imagini reprezentative

imagini din 2 Mai
imagini din 2 Mai
imagini din 2 Mai
imagini din 2 Mai
imagini din 2 Mai
imagini din 2 Mai
imagini din 2 Mai
imagini din 2 Mai
imagini din 2 Mai
imagini din 2 Mai


Informatii utile pentru toti

Plaja dispune de un nivel mediu de amenajare, ne fiind recomandata celor pretentiosi.

Posibilitatile de cazare in 2 Mai sunt limitate la pensiuni, vile si case. Cu toate acestea majoritatea turistilor care aleg ca destinatie acest petec de pamant de pe litoralul romanesc aleg ca modalitate de cazare cortul.Oradea - OMR

Cauta
obiective turistice

Expozitie de trenuri in miniatura
Romania
Publicitate
Coordonate GPS
harta GPS
Vrei ca oaspetii sau clientii tai sa te gaseasca usor ?
Ofera coordonatele tale GPS.
Incearca acum versiunea 2.0 !
© 2009-2019 TurismGuru.ro
Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii de utilizare