Cazare Chiscau

Chiscau este o localitate pozitionata in judetul Bihor, Crisana, Romania. Situata la poalele Muntilor Bihorului si strabatuta de raul Craiasa, localitatea Chiscau este un loc rupt din basme, inconjurat de multe atractii turistice precum: Pestera Ursilor, Cheile Galbenei, Pestera Ghetarul Focul Viu, Complexul turistic Cetatile Ponorului. Stana de Vale, Cetatea Dezna, Dealul cu melci.

Pensiunea Mirela

Mirela din Chișcău, județul Bihor, România - Cazare Bihor, prețuri și  oferte speciale

Pensiunea Mirela dispune de 13 camere cu TV, amenajate special pentru invitati, fiecare avand baie proprie.De asemenea, ofera facilitati de gratar, accest gratuit la internet prin wireless, terasa si parcare privata gratuita.

Micul dejun este servit in fiecare dimineata la restaurantul pensiunii, iar pentru o mica suma suplimentara puteti beneficia si de celelalte mese ale zilei.

Pensiunea Mirela Peștera Urșilor, Chişcău – Prețuri actualizate 2021

Acceptam si tichete de vacanta!!!!

Adresa unitatii:

Chiscau, strada Principala, nr. 81-D

Pensiunea Casa Linistita

Casa Linistita, Chişcău – Prețuri actualizate 2021

Pensiunea Casa Linistita se afla la 1 km de Pestera Ursilor. Unitatea este formata din 6 camere, 5 bai, o bucatarie complet utilata si un living spatios.

Dispunem de foisor cu gratar, ceaun, disc si spatiu privat de parcare. La doar cativa km distanta, puteti vizita 4 dintre cele mai frumoase cascade din aceasta zona

Casa Linistita – Camere de Inchiriat

Adresa unitatii:

Chiscau, strada Chiscau, nr. 151A

Pensiunea Laura

PENSIUNEA LAURA - Prices & Guest house Reviews (Chiscau, Romania) -  Tripadvisor

Pensiunea Laura se rezerva fara avans. Disponibile in unitate 16 camere, cu baie proprie fiecare, (camere cu balcon sau fara), cu TV fiecare. De asemenea, dispune si de un restaurant pus la dispozitie persoanelor cazate in pensiune si terasa unde se poate servi cafeaua.

Pensiunea Laura, Chişcău – Updated 2021 Prices

Adresa unitatii:

Chiscau, strada Principala, nr.81A

Pensiunea Popasul Ursilor

Pensiunea Popasul Ursilor, Chişcău – Prețuri actualizate 2021

Pensiunea dispune de 16 camere (cu balcon sau fara), cu baie proprie si TV fiecare, bucatarie complet utilata si restaurant cu terasa.

Pensiunea Popasul Ursilor, Chişcău – Prețuri actualizate 2021

Adresa unitatii:

Chiscau, strada Principala, nr.81C

Lasă un comentariu